Martijn Bakker Schilderwerken

Neem contact
Contact gegevens

Franklinstraat 3D, 2691 HB ‘s-Gravenzande

info@mb-schilders.nl

Kasten geschilderd
Kozijnen vernieuwd
Plafonds gespoten
Renovlies aangebracht
Traditioneel behang toegepast

Vrijstaand Huis Poeldijk

Met trots presenteren we ons meest recente project in Poeldijk, dat we met succes hebben afgerond. We delen graag de details van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd en het prachtige resultaat dat we hebben behaald.

De kasten in deze woning hebben we met zorg geschilderd, waardoor ze niet alleen een frisse, nieuwe look hebben gekregen, maar ook naadloos aansluiten bij de rest van het interieur. Onze schildertechnieken zorgen voor een duurzame en strakke afwerking.

Kozijnen Vernieuwd

De kozijnen hebben een complete make-over gekregen. Met onze vakmanschap en aandacht voor detail hebben we de kozijnen geschilderd, wat een modern en stijlvol accent geeft aan de woning. Dit draagt bij aan de algehele esthetiek en duurzaamheid.

Traditioneel Behang Toegepast

Naast de moderne technieken hebben we ook traditioneel behang aangebracht. Dit geeft de woning een klassieke en warme uitstraling. Het behang is zorgvuldig geselecteerd om perfect te passen bij de rest van het interieur en zorgt voor een unieke sfeer.

Het resultaat van ons werk in Poeldijk is een woning die zowel modern als gezellig is, met een perfecte mix van strakke afwerkingen en warme details. We zijn trots op het eindresultaat en de tevredenheid van onze klant.