Spuitwerk

Uw plafond, muren of kozijn deuren laten spuiten in het Westland

Uw plafond, muren of kozijn deuren laten spuiten is een voordelige optie met een strak en mooi eindresultaat. Door de laagdikte in combinatie met de spuittechniek, krijgt stof geen kans en wordt de verflaag egaal aangebracht. Ideaal voor waterverf en een hoogglansafwerking.

Spuiten op locatie of extern

Muren, plafonds en inpandig houtwerk spuiten wij op locatie bij klanten in het Westland en ook deuren kunnen we ter plekke voorzien van een gelijkmatige verflaag. Wilt u liever uw deuren extern laten spuiten? Onze gediplomeerde spuiters verzorgen het graag voor u!

Opgeruimd staat netjes

Veilig en schoon werken vinden wij belangrijk. Zo schuren we waar mogelijk machinaal met afzuiging, dekken we de niet te spuiten objecten en oppervlakten deskundig af en kijken we tijdens de eindinspectie of alles opgeruimd en schoon is opgeleverd.

Modern en innovatief

De ontwikkelingen binnen ons vak gaan razendsnel. Moderne verftechnieken, de nieuwste verfsoorten en ook de laatste trends; we zijn er allemaal van op de hoogte. Zo kunnen wij u voorzien van het allerbeste advies en een perfect eindresultaat!

Gerelateerde projecten