Martijn Bakker Schilderwerken

Neem contact
Contact gegevens

Franklinstraat 3D, 2691 HB ‘s-Gravenzande

info@mb-schilders.nl

Volledig schilder-, spuit- en behangwerk
Samenwerking met Zwarts I Premium bouwers
Toepassing van speciale schildertechnieken
Binnen- en buitenschilderwerk, boven en beneden

Een Kwaliteitsproject

Bij Martijn Bakker Schilderwerken werken we met passie en toewijding aan elk project, en deze prachtige villa in Naaldwijk is daar geen uitzondering op. In samenwerking met Zwarts I Premium bouwers hebben we dit project tot een waanzinnig resultaat gebracht.

Van top tot teen hebben we deze villa voorzien van hoogwaardig schilderwerk, spuitwerk en behang. Elk detail, zowel binnen als buiten, is met zorg en precisie aangepakt. De combinatie van deze technieken zorgt voor een perfect afgewerkt geheel dat de elegante uitstraling van de villa benadrukt.

Binnen- en Buitenschilderwerk, Boven en Beneden

Of het nu ging om de muren en plafonds binnen of de buitengevels, alles is met evenveel zorg en aandacht geschilderd. Zowel de boven- als benedenverdieping hebben we met passie aangepakt, wat heeft geleid tot een verbluffend eindresultaat.

Het Resultaat is Waanzinnig!

Het eindresultaat van deze prachtige villa in Naaldwijk is simpelweg adembenemend. Door onze toewijding en vakmanschap straalt de villa in al haar glorie. Martijn Bakker Schilderwerken is trots op dit project en we kijken ernaar uit om meer van dergelijke prachtige resultaten te realiseren.