Martijn Bakker Schilderwerken

Neem contact
Contact gegevens

Franklinstraat 3D, 2691 HB ‘s-Gravenzande

info@mb-schilders.nl

Hoe kunnen wij helpen

Neem direct contact op

Bel ons

06 512 030 77

Of mail ons

info@mb-schilders.nl

Uw Plafond, Muren of Kozijndeuren Laten Spuiten in het Westland

Het inpandig spuiten van plafonds, muren of kozijndeuren is een voordelige en efficiënte manier om een strak en egaal eindresultaat te bereiken. Dankzij de spuittechniek wordt de verflaag gelijkmatig en zonder stofdeeltjes aangebracht, ideaal voor zowel waterverf als hoogglansafwerkingen. Wij bieden spuitwerk aan zowel op locatie bij klanten in het Westland als extern, afhankelijk van uw voorkeur. Wij spuiten inpandig en spuiten deuren, wanden, plafonds en houtwerk. Veiligheid en netheid staan bij ons voorop; we schuren machinaal met afzuiging, dekken niet te spuiten objecten deskundig af en zorgen voor een schone oplevering. Met onze kennis van moderne verftechnieken, de nieuwste verfsoorten en de laatste trends, kunnen we u voorzien van het beste advies en een perfect eindresultaat.

01.
Strak en Voordelig

Spuiten van plafonds, muren of kozijndeuren biedt een voordelige optie met een strak en egaal eindresultaat.

02.

Op Locatie of Extern

Wij spuiten muren, plafonds en inpandig houtwerk op locatie bij klanten in het Westland

03.
Veilig en Schoon Werk

Veiligheid en netheid staan voorop. We schuren machinaal met afzuiging, dekken niet te spuiten objecten af, en zorgen voor een schone oplevering na een grondige eindinspectie.

04.
Modern en Innovatief

Dankzij onze kennis van moderne verftechnieken, nieuwste verfsoorten en trends, kunnen we u voorzien van het allerbeste advies en een perfect eindresultaat.

Onze standpunten

Voor binnen schilderwerk, buiten schilderwerk-, behang-, spuitwerk of stucwerk. Wij zijn uw betrouwbare schilder.