Martijn Bakker Schilderwerken

Neem contact
Contact gegevens

Franklinstraat 3D, 2691 HB ‘s-Gravenzande

info@mb-schilders.nl

Hoe kunnen wij helpen

Neem direct contact op

Bel ons

06 512 030 77

Of mail ons

info@mb-schilders.nl

Nieuwbouw Schilder in het Westland

Bij Martijn Bakker Schilderwerken begrijpen we dat nieuwbouw schilderwerk essentieel is voor de perfecte afwerking van uw woning of pand. Onze gediplomeerde schilders zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verf op nieuwbouwwanden, plafonds, en houtwerk, waarbij we alleen de beste materialen en technieken gebruiken. We zorgen voor een strak en duurzaam resultaat, dat niet alleen mooi oogt, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Veiligheid en netheid zijn voor ons prioriteit; we werken schoon en efficiënt, beschermen niet te schilderen oppervlakken en leveren altijd een opgeruimd project op. Met kennis van de nieuwste verftechnieken en trends kunnen wij u optimaal adviseren en een resultaat leveren waar u trots op kunt zijn. Of het nu gaat om een woonhuis of een bedrijfspand, wij zorgen voor de perfecte finishing touch van uw nieuwbouwproject.

01.
Veilig en Schoon Werk

Veiligheid en netheid staan voorop; we werken schoon en efficiënt, beschermen niet te schilderen oppervlakken, en zorgen voor een opgeruimde oplevering.

02.

Modern en Innovatief

Met kennis van de nieuwste verftechnieken, verfsoorten en trends, kunnen wij u optimaal adviseren en een perfect eindresultaat leveren.

03.
Veilig en Schoon Werk

Veiligheid en netheid staan voorop; we werken schoon en efficiënt, beschermen niet te schilderen oppervlakken, en zorgen voor een opgeruimde oplevering.

04.
Perfecte Finishing Touch

Of het nu gaat om een woonhuis of een bedrijfspand, wij zorgen voor de perfecte afwerking van uw nieuwbouwproject, zodat het er prachtig uitziet en bestand is tegen de tand des tijds.

Onze standpunten

Voor binnen schilderwerk, buiten schilderwerk-, behang-, spuitwerk of stucwerk. Wij zijn uw betrouwbare schilder.