Schilder Delft

Bent u ook op zoek naar een schilder in Delft?

Al jaren worden wij van Martijn Bakker Schilderwerken ingehuurd voor zowel binnen- als buitenschilderwerken in Delft en omstreken. Gebruikmakende van de modernste verftechnieken leveren onze gediplomeerde schilders kwaliteit die afgestemd is op uw wensen.

 

Naast schilderwerkzaamheden kan het renoveren of opknappen van woning/bedrijfspand vragen om extra stuc-, behang- of reparatiewerkzaamheden. Het zoeken, inhuren en betalen van meerdere  verschillende professionals kan daardoor erg tijdrovend en kostbaar zijn. Bij ons kunt u rekenen op een vast contactpersoon, een strakke planning en werkzaamheden die naadloos op elkaar aansluiten. Een voordelige en snelle optie!

Wij staan voor hoge kwaliteit en een nette werkwijze

Naast uitstekende kwaliteit, voordelige prijs en duurzaamheid – zou u het ook niet fijn vinden als de werkzaamheden op een nette manier uitgevoerd? Wij van Martijn Bakker Schilderwerken staan bekend om de serieuze en precieze werkwijze! Of het nu om het afdekken of afplakken van uw meubels en vloer gaat of het stofvrij schuren, voor ons is alleen het veiligste en schoonste genoeg.

 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Klik op de gewenste diensten hieronder, neem vrijblijvend contact op, of vraag direct een offerte aan!