Binnen- en buitenschilderwerk

Een binnen- of buitenschilder inhuren in het Westland?

Schilderen is een vak. Een vak, waarin Martijn Bakker Schilderwerken is gespecialiseerd. Al jaren worden onze gediplomeerde schilders ingehuurd voor binnen- en buitenschilderwerk door particulieren, zakelijke klanten en VvE’s in het Westland en omgeving.

Afgestemd op uw wensen

Wat vindt u belangrijk bij het inhuren van een schilder? We nemen graag de tijd om u goed te adviseren. We kijken en luisteren naar uw wensen en laten u kennismaken met de verschillende kleuren en opties; zoals de soorten verf en toepasbare verftechnieken.

Opgeruimd staat netjes

Veilig en schoon werken vinden wij belangrijk. Zo schuren we waar mogelijk machinaal met afzuiging, dekken we de niet te verven objecten en oppervlakten deskundig af en kijken we tijdens de eindinspectie of alles opgeruimd en schoon is opgeleverd.

Modern en innovatief

De ontwikkelingen binnen ons vak gaan razendsnel. Moderne verftechnieken (zoals spuitwerk), de nieuwste verfsoorten en ook de laatste trends; we zijn er allemaal van op de hoogte. Zo kunnen wij u voorzien van het allerbeste advies en een perfect eindresultaat!

Wij gaan voor zekerheid

Onze schilders zijn trots op het werk dat zij uitvoeren! Om dat te bewijzen geven we u graag garantie op het geleverde werk. Zakelijke klanten en VvE’s kunnen we overigens onze voordelige onderhoudscontracten aanbieden. Bel gerust voor meer informatie!

Gerelateerde projecten