Schildersbedrijf Delft

Bent u op zoek naar een ambachtelijk schildersbedrijf in Delft?

Wij van Martijn Bakker Schilderwerken staan al jaren bekend als vakkundig en professioneel schildersbedrijf met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.¬†Gevestigd in ‘s-Gravenzande bieden wij ervaren en gepassioneerde schilders aan in regio Delft en omstreken voor binnen- en buitenschilderwerk bij zowel particulieren als zakelijke klanten.

 

Het renoveren en opknappen van uw woning of bedrijfspand kan naast een schilder ook vragen om zowel behang-, stuc- of reparatiewerkzaamheden. Door onze brede expertise zijn wij al jaren in staat om het complete pakket aan te bieden waardoor u niet op zoek hoeft naar meerdere losstaande partijen. U kunt rekenen op een vast contactpersoon, een strakke planning en werkzaamheden die naadloos op elkaar aansluiten. Een voordelige en snelle optie!

Wij staan voor hoge kwaliteit en een nette werkwijze

Naast uitstekende kwaliteit, voordelige prijs en duurzaamheid – zou u het ook niet fijn vinden als de werkzaamheden op een nette manier uitgevoerd? Wij van Martijn Bakker Schilderwerken staan bekend om de serieuze en precieze werkwijze! Of het nu om het afdekken of afplakken van uw meubels en vloer gaat of het stofvrij schuren, voor ons is alleen het veiligste en schoonste genoeg.

 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Klik op de gewenste diensten hieronder, neem vrijblijvend contact op, of vraag direct een offerte aan!