Overige diensten

Meer dan een schilder

Gevestigd in ’s-Gravenzande bieden wij u als professioneel bedrijf verschillende diensten aan. U kunt bij Martijn Bakker Schilderwerken terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor onder andere spuit– en stucwerk, behangwerk en onderhoudsadvies.

Renovaties, verbouwingen en totaalprojecten

Totaalprojecten kunt u met een gerust hart aan onze vaklieden overlaten, zij hebben al veel kleine en grote projecten met succes opgeleverd. In samenwerking met externe professionals verzorgen wij volledige renovaties, verbouwingen en andere projecten.

Een vast aanspreekpunt

Bij Martijn Bakker Schilderwerken maken wij het u makkelijk; u kunt rekenen op een vast contactpersoon, een strakke planning en werkzaamheden die naadloos op elkaar aansluiten. Het uiteindelijke doel verliezen wij nooit uit het oog: een eindresultaat voor u én ons om trots op te zijn!

Vraag een offerte aan

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen. We horen graag van u, wat uw wensen en eisen zijn. Aan de hand van die informatie stellen wij een op maat gemaakt advies en een offerte op. Neem vandaag nog contact op!