Houtrot reparatie en deelvervanging

Houtrot reparatie in het Westland

Tijdens onze schilderwerkzaamheden komen we regelmatig houtrot tegen. Houtrot herkent u door zachte plekken in het hout, waarin het hout versnippert en makkelijk loslaat. Het wordt veroorzaakt door langdurige blootstelling aan vocht. Gelukkig weten wij daar wel raad mee!

We zoeken naar een kostenbesparende oplossing

We inspecteren op locatie welke manier het beste is om uw houtrotprobleem op te lossen. Want het compleet vervangen van bijvoorbeeld uw kozijnen hoeft niet altijd noodzakelijk te zijn. Ook houtrotreparatie en deelvervanging zijn goede opties en bovendien voordeliger.

Houtrotspecialisten

Deskundig en voorzien van de juiste materialen lossen we uw houtrotprobleem op voor we aan het schilderen beginnen. Na het correct uitvoeren van een reparatie of vervanging, kunnen we u zelfs garantie geven. Deze garantie kan oplopen tot wel 10 jaar! Fijn gevoel toch?

Voorkomen is beter dan genezen

Uiteraard is het voorkomen van houtrot de goedkoopste optie. Dat kunt u doen door goed en tijdig onderhoud. Neem hierover gerust eens contact met ons op. We geven u graag onderhoudsadvies en informeren zakelijke klanten en VvE’s over onderhoudscontracten.